Евгени Минчев кандиса, връща 2500 лв. на VIP-овете

Съквартирантите "пяха" и събраха 69 507 за деца от Домове
19 мар 2009 14:34,
52
Евгени Минчев кандиса, връща 2500 лв. на VIP-овете
Снимка: Булфото

Евгени Минчев, продуценти и водещ се помириха и си стиснаха ръцете в третия лайв на „VIP Brother”.

Скандалът между тях избухна, след като Ники Кънчев показа разписка за взет от паркетния лъв хонорар за участие в шоуто и отказа му да стане съквартирант.

Томахавките обаче бяха заровени, а хроникьорът обеща да дари 2500 лв. за благородните каузи в Къщата.

Снощи звездните съквартиранти успяха с „умело пеене“ да съберат 69 507 лева по време на първата си мисия в шоуто.

Разделени на пет отбора те трябваше да изнесат концерт на живо в студиото

С тази кауза стартира събирането на средства, под името „И те могат“ - помощ за деца с талант от домове за сираци.

Отборите на Софи, Устата, Ицо Хазарта, Део и Милко Калайджиев изпълниха по една песен от репертоара на своите капитани.

Най-много зрители гласуваха за отбора на Милко Калайджиев, Тодор Славков и Пипи, която даде всичко от себе си в невероятен кючек, преподаден й от Софи Маринова.

Всичко за Vip Brother

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
NAPALNO SAM SAGLASEN S TEB 38.
50
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kakav VIP Brother ,BIG Brotherpalni oligofrenii i prostotiisabrani na edno miasto,oligofreni,..4algari..pedali..***..i mangala- -asis-se raspisa .puu bokluzinova-tv se prevarna na boklujiisko-depo kakto na predavania taka i na vodewti
49
1
 
1
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
Нико Тупарев и компания да ми ядат ****ката!!!
48
1
 
1
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
Цинично дори брутално на фона на бедността и мизерията по нашите ширини, някой да призовава пускайте смс-и!!! Това е също форма на просия извинете. И то много по цинична, защото мотива е уж благороден - благостворителност. След този Вип Брадър силно ще си променя вижданията за благотворителност. Ето какво е казал Макиевели: "Не оскърбявайте бедняка с милостиня, дайте му повод за надежда" Милостинята е подигравка, защото гладът и бедността са лично оскръбление. Ако искаш да помогнеш на някого помогни му да се изправи, дай му шанс и нов повод за надежда да се бори за своето щастие и достойнство. А тези наши випове с това самоубиствено участие си направиха сепуко. Ей хора, не знаех че са толкова *** ???!!!
47
1
 
0
 
! Отговори
pipilota преди 15 години
Събрали 69 000 лв, а изплюскали 100 000 ... и още колко са прибрали за да влязат вътре...***. БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА !!!
46
1
 
1
 
! Отговори
svetlio преди 15 години
Пародия,вместо да хранят и поят тези ***,живеещи в къщата при лукс,нека ги пратят да живеят в някои от тезе домове да ги видим тогава колко са им големи сърцата.
45
1
 
0
 
! Отговори
stela преди 15 години
za men ko6lukov e naj-gotin i dostoen v ky6tata
44
1
 
0
 
! Отговори
viki02 преди 15 години
Какви 2500лв. Не виждаш ли, че толкова ще дари, а колко е взел се умълчава. Той за 2500 сигурно прави само една ***, е с някоя екстричка. А за вип брадър...еее, повечко.
43
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е. Минчев знае как да печели пари и да прави реклама сам на себе си. Не приемах държанието и говоренията му, но размислих. Ако приемем,че това е един театър то тогава той е един добър АРТИСТ.
42
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За пореден път си показахме простащината.Ако това са вип хора направо се излагаме пред всички.но истината е че истинските вип хора няма да се покажат в някакво жалко предаване.На тези хора им трябва рейтинг затова са вътре.Ама че простотия .И народът ги гледа и ще си дава парите ей така на вятъра.Много жалко.
41
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как не го е срам този Евгени..??!! 2500 лв... !!!
40
1
 
0
 
! Отговори
fyut преди 15 години
С изключение на Софи Маринова, Устата и Део, всички останали са едни НЕЩАСТНИ неудачници!!!!!!!!!! ОСОБЕНО "новата" МИС" България. Мяза на "смъртта в отпуска". Нищо чудно, че има подписки срещу нея. За "Миска" може да я избере само слепец - олигрофен.
39
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
олицетворение на тъпотата на нашите футболни мениджъри, които ходят в чужбина да събират футболисти от колхоза, нивата, палмата (след като я разклатят и паднат няколко ***, избират измежду тях), кръчмата и т.н. Пълно бездарие, не е ВИП дори сред най-алкохолизираните футболни фенове!13. Малък Тошко - какво да говорим, бившия ВИП тъпкач на Венета, пардон, Злобета, която изхвърли с ритници накрая...14. Устата - циганизиран рапър, известен (както 99% от родните певци и певачки) само сред нискоинтелигентната част от населението между 12 и 18 години, повечето от представителите на което след навършване на пълнолетие отиват да следват в Академията на пандизчиите...15. Божидара Бакалова - малко по-умна от сестра си (и по-грозна) лесбийка (е, по-добре е от долен ).16. И накрая - новата Мис България - долнопробния пернишки *** със силиконов бюст, олицетворение на фарса в българските конкурси за красота и на корупцията във висшите учебни заведения, жена с две висши образования (и поне две нисши), която не знае дори кога България е приета в ЕС и биде изгонена като параспурица (защо ли като?) от телевизионното шоу на известен водещ...Та това са ВИП-овете в поредния ВИП Брадър. Гледал съм чужди издания, където влизат наистина ВИП персони, с каквито за съжаление, с малки изключения, *** няма да може да се похвали още дълги години. Пардон, ВИП престъпниците ни са отдавна известни по цял свят.
38
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много ми е чудно да разбера по какъв начин ще се събират средствата за благотворителността и най-вече къде отиват. Вчера гледам някакви коментират домовете за изоставени деца, други - за изоставени деца-таланти и т.н. Като отчетем факта, че в домовете живеят предимно деца от боята, а те всичките са талантливи - ще ви пребъркат джобовете без да усетите, даже и да сте с ластични дънки, смело мога да твърдя, че има огромен брой болни и чакащи последна спасителна помощ деца с родители, които се нуждаят от подкрепа. За тези родители децата са всичко и ако ги загубят, губат на практика смисленото си съществуване. Баш ме боли за някакви кафяви крадливи маймуни, дето утре и за тях детето ще е на стойност само една детска надбавка. Или пък за "талантливите" деца без родители - щом са талантливи, ще се оправят някакси - и аз съм талантлив и само дето поп и гинеколог не съм бил, за да свържа двата края, само и само здраве да е.А иначе бих искал да коментирам т.нар. "ВИП" персони:1. Софи Меринова и Дачко - ВИП във Факултето, Токайто, Шекер Маала, Аджисан Маала, Столипиново и т.н. Хубава работа, ама ***. ВИП, ама през крив макарон.2. Ицо Хазарта - в хАмериката може би щеше вече да е на върха на класациите, но в България си е ... Ицо Хазарта, за съжаление. Може да мине за ВИП, но и той в определени тийнейджърски среди.3. Аня Пенчева - един от малкото наистина ВИП-ове, известна и талантлива актриса.4. Петя Дикова (дъщеря на Аня Пенчева) - от двама хубави родители се родил Крокодил от реката Нил - че и почти бездарен, на всичкото отгоре. Ама с такива мама и тати страшно няма. Без да се обижда Аня Пенчева, ама НИКАКЪВ ВИП!5. Гала - втори наистина ВИП, нямам какво повече да коментирам.6. Део - шмърковат ветрогон с не особено ютилизиран мозък, с богати мама и тати, поне се опитва да прави нещо (е, стана още по-известен след като го пипнаха и пуснаха с пакетче кока)7. Кошлуков - лаком , почна от кривата круша и се върна там...8. Ивайла Бакалова - ***, доста скудоумна патица, минала през леглата на куцо и сакато, само и само да стане ВИП, ама за малко да стане пандизчийка, задето изполъга народа с измисления концерт на Дженифър Лопес...9. Кристияна Вълчева - ВИП, но в отрицателен смисъл, една от хленчещите осъдени престъпници в Либия (не е виновна за СПИН-скандала, това е сигурно, но е виновна заедно с останалите в поне 10 престъпления според либийския НК, включително производство и употреба на алкохол, което там се наказва със затвор), заради които сега опростихме дълг на Либия към България колкото 1/4 външен дълг на България....10. Мария Гроздева - за нея няма какво лошо да се каже - един от хората, които карат чужденците да погледнат с по-добро око на България. Дотук станаха май само трима души, които могат да се окичат с прозвището ВИП.11. Милко Калайджиев - поредния мазен и безскрупулен ***, символ на усърдната *** и чалгаризация на България. ВИП ***.12. Саша Антунович - абсолютно недоразумение
37
1
 
0
 
! Отговори
kikimora преди 15 години
too buhal s negovite selski ve4erinki ve4e mi idva v pove4e abe zabravete go stiga ni e torozil s prisastvieo MU !!!!!!!!!!!!AMAN OT SELSKI TRAMVAINI PRA4KI :(!!!!!!!!
36
1
 
0
 
! Отговори
kikimora преди 15 години
too buhal s negovite selski ve4erinki ve4e mi idva v pove4e abe zabravete go stiga ni e torozil s prisastvieo si !!!!!!!!!!!!AMAN OT SELSKI TRAMVAINI PRA4KI :(!!!!!!!!
35
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
щом това са виповете на БГ смятайте в каква държава живеете всичките са Вип ***
34
1
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
Хахахахахах, и това са випове, че те като жлизаха и се представяха на другите. е какъв си VIP като не те познава никой??!!!!!!!
33
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
И АЗ СЪМ СЪГЛАСЕН С Nо:17ТЕЗИ *** ОТ "ВИП"а ЗАЩО НЕ ОТДЕЛЯТ ОТ ХОНОРАРА СИ,КОЙТО ГО ВЗИМАТ ОТ УЧАСТИЯ!? МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ МИ БИЛ ТОЗ БИЛ ОНЯ БИЛ.РАЗКАРАЙТЕ ГИ ТЕЗИ МАНГАЛЕТА ОТТАМ И НАПРАВЕТЕ НЕЩО ПО СВЯСТНО,КАТО ЗА ХОРА! ИМА СИ МНОГО МЕТОДИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ! КАКТО Е ПИСАЛ No:30 ПРАВ Е И ТОЙ!СЪБУДЕТЕ СЕ ВЕЧЕ,В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕМ?
32
1
 
1
 
! Отговори
глупита преди 15 години
такава глупост не е било скоро.защо не дадоха парите за направата на тази лукс измишльотина и за техните "благотворителни"вип хонорари направо за дарение ,а сега гледаме как се пие уиски,водка,стекове бира и др .и аз искам да съм вип ,да се къпя в джакузи/нямам в къщи/да ям отбрани храни и да взема някой лев за кефа!има един израз "Боже пази България" ,но вече незнам от кого!